PROGRAM

Translate

Resetare rescriere senzori presiune roti in BARLAD

                    Resetare rescriere senzori presiune roti in BARLAD



      Ce înseamnă când s-a aprins martorul de presiune a roților TPMS? Martorul de bord care indică o problemă cu presiunea în pneuri are culoarea galbenă (sau portocalie). Este normal ca acesta să se aprindă pentru scurt timp la pornirea motorului.

       Toate mașinile comercializate în ultimii 7 ani în Uniunea Europeană trebuie să fie dotate cu senzori de presiune a roților, sau TPMS (Tyre Pressure Monitoring System). În funcțuie de modelul mașinii, sistemul TPMS va emite alerte fie printr-un martor de bord, fie printr-un mesaj text, în cazul în care una sau mai multe roți au o presiune mai mică decât cea specificată cu cel puțin 25%.

     Martorul de presiunea se va stinge după câteva minute de rulare cu presiunea corectă (în cele mai multe cazuri, nu se va stinge cu mașina stând pe loc). În unele cazuri, va fi necesară resetarea sistemului TPMS.

    Senzorii TPMS sunt alimentați de o baterie de dimensiuni mici, sigilată, care nu poate fi înlocuită. Durata de viață a acesteia este de 5-7 ani, ceea ce înseamnă că o baterie epuizată va impune schimbarea senzorilor de presiune. 
   
Dar exista si senzori la care se poate inlocui bateria .

Dupa inlocuirea unui senzor trebuie rescris in (ecu)  calculator confort etc 


NOI va putem ajuta, detinem softurile si interfete originale cu licenta , pentru aproape toate tipurile de vehicole uzuale in Romania.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Trimiteți un comentariu

AdBlock Detected!

Our website is made possible by displaying ads to our visitors. Please supporting our website.