PROGRAM

Translate

Dezactivare component protection AUDI VW SKODA SEAT in Barlad

Dezactivare Eliminare  component protection  AUDI ,VW, SKODA, SEAT in Barlad

 
COMPONENT PROTECTION 

Oferim ca si serviciu.
Dezactivare eliminare Component protection gama Vag – Audi, Volkswagen, Seat, Skoda pentru functionarea corecta a componentelor inlocuite

MMI MIB1 MIB2 MHI2 MHIG VW / AUDI / SEAT / SKODA, 

calculator cutie automata , adaptare sistem imobilizare

Reparatia se face cu ODIS ,soft reprezentanta grup V.A.G.cu licenta si acces server on-line .

                                                           INFO:

Ca parte a strategiei de securitate a VAG, există două tipuri de autorizare - unul, legat de imobilizator , și celelalte module aferente, care nu fac parte din imobilizator, care sunt supuse protecției componentelor . Acestea din urmă ridică un DTC (cod de diagnosticare a problemei) SAFE .

Ca parte a strategiei de securitate a VAG, unele module instalate în vehiculele produse de Grupul VAG ridică un DTC legat de „protecția componentelor” în aceste mașini atunci când alegeți să înlocuiți modulul. Scopul acestei strategii este de a interzice schimbul acestor module fără confirmarea cu o bază de date online creată de producător. Modulele cu DTC „Protecție componente” ar afișa funcționalitate limitată sau nu vor afișa până când DTC este eliminat.

Ideea de protecție a componentelor a fost lansată în 2003+ Audi A8 și 2004+ A6. Protecția componentelor nu se aplică tuturor modelelor și modulelor.
Până în prezent, există în general trei generații de protecție a componentelor în VAG:

Generația 1 poate fi văzută la Audi A8 2003+, A6/ A6 Allroad și Q7 2004+
Generația 2 este cea văzută la mașinile produse între 2008 și 2015
Generația 3 a fost instalată în vehicule începând cu 2016.

În cele mai multe situații, protecția componentelor este gestionată de gateway-ul vehiculului unde recunoaște dacă în cel la care lucrați în acest moment a fost plasat un modul dintr-un alt vehicul.

Component Protection Generation 1
Audi A8 2003-2010: MMI, CD-Changer, ILM, DSP, scaune și toate celelalte module
Audi A6/Q7 2004-2008: unele dintre module, cum ar fi MP3 player, CD changer
Audi A5/Q5 2007-2012: Module MMI 2G
Maestrul în această procedură este imobilizatorul .

Protecția componentelor generația 2
Audi A6/A7/A8/Q7 2004-2010: EZS-Kessy, modul confort, Climantronic, Airbag, grup de instrumente, infotainment și alte module
Audi A4/A5/Q5 2007-2015: EZS-Kessy, modul confort, Climantronic, Airbag, grup de instrumente, infotainment și alte module
Audi A6/A7/A8/ și VW Touareg 2010+: module de bord, infotainment și climatronic 
*Master aici este poarta de acces Gateway .

VN017, următorul pas în protecția componentelor.După cum probabil ați văzut deja știrile, recent am lansat o nouă funcție pentru Protecția componentelor . Această funcție a fost creată cu accent pe vehiculele produse între 2010 și 2017, care nu au fost acoperite de VN002 din cauza faptului că folosesc o ideologie diferită și ne-a cerut să introducem o abordare total diferită pentru depășirea CP pentru ele.

VN017 vă permite să citiți și să actualizați octeții de protecție a componentelor Lear Gateway, să înlocuiți tablourile de bord, modulele de infotainment, CEM și Climatronic, de exemplu.

Citirea și actualizarea componentei de securitate Lear Gateway, precum și înlocuirea tabloului de bord și a sistemului de infotainment sunt realizate prin conectaare la server V.A.G , în timp ce înlocuirea Modulului Electric Central (CEM) se face prin descărcare din server si scriere dar in general sant fara CP . 

Modele acceptate

- Audi A6/A7/A8 2010-2017
- VW Touareg 2010-2017

.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Trimiteți un comentariu

AdBlock Detected!

Our website is made possible by displaying ads to our visitors. Please supporting our website.