PROGRAM

Translate

Reparatie cititor card/cartela RENAULT in BARLAD

 Reparatie cititor card/ scriere cartela RENAULT in BARLAD 







Propietarul unui autoturism Renault Laguna s-a prezentat la noi cu o problema legata de pornire, dupa diagnosticare am constatat ca problema este cauzata de cititorul de card, acesta a fost desfacut si reparat.

Reparam cititoare de card si cartele Renault Laguna, Megane, Scenic, Velsatis, etc. Cartelele nu se repara pe loc, se repara in ordinea intrarii in service si numai dupa acordul clientului. 

  Reparatiile se efectueaza numai in laboratorul propriu de catre personal autorizat. 

In cazul in care valoarea reparatiei depaseste asteptarile clientului (din punct de vedere financiar) se va achita doar o taxa de constatare in valoare de 75 de lei!!!

Se pot repara si cartelele celoror care nu sunt din BARLAD , acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim 24 de ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul reparatiei porneste de la 75 de lei si difera in functie de defectul depistat, in pret este inclusa constatarea si o verificare amanuntita a cartelei.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Trimiteți un comentariu

AdBlock Detected!

Our website is made possible by displaying ads to our visitors. Please supporting our website.